Privaatsuspoliitika

Tähelepanu! Teave kõigile saidikülastajatele https://obzoroff.info kõigist maailma riikidest: Kui soovite nende reeglitega tutvuda oma emakeeles, siis kasutage Google’i ametlikku tõlkijat. Meie reeglite ja privaatsuspoliitika tekst on hõlpsasti tõlgitav ja arusaadav, isegi kui kasutate automaatset masintõlget.

Privaatsuspoliitika obzoroff.info veebisaidi administratsioon on kohustatud hoidma teie privaatsust Internetis. Pöörame suurt tähelepanu teie poolt meile edastatud andmete turvamisele. Meie privaatsuspoliitika põhineb Andmekaitse üldmäärus (GDPR) Euroopa Liidus.

See privaatsuspoliitika kehtib veebisaidi obzoroff.info omandis olevate ja hallatavate veebisaitide ning selle alamdomeenide (“Saidid”) suhtes. („Meie” või „meie”) teab, et teile meeldib, kuidas teie kohta käivat teavet kasutatakse ja jagatakse. See privaatsuspoliitika selgitab, millist teie teavet kogub veebisait www.obzoroff.info, kui pääsete juurde saitidele ja www.obzoroff.info teenusele (sealhulgas meie partnerite veebisaitide kaudu), kuidas andmeid kasutatakse ja kuidas saate kontrolli sisu kogumist, parandamist ja / või kustutamist. Me ei kasuta ega jaga teie teavet kellegagi, välja arvatud käesolevas privaatsuseeskirjas kirjeldatud viisil. See privaatsuseeskiri ei kehti teabe kohta, mida kogume muul viisil (sealhulgas offline) või muudest allikatest. Suurtähtedega mõistetel, mida käesolevas privaatsuspoliitikas pole määratletud, on meie tingimuste tähendus. Meie saitide kaudu kogutud teabe kasutamine peab olema piiratud käesoleva privaatsuseeskirja ja meie klientide teenusetingimuste eesmärkidega.

Veebisaidi obzoroff.info GDPR privaatsuseeskirjad

Küpsiste töötlemine

Veebisaidi sisu korrektse kuvamise ja obzoroff.info sirvimise hõlbustamiseks kasutame küpsisefaile. Need on väikesed failid, mis salvestatakse teie seadmesse. Need aitavad veebisaidil meelde jätta teie kohta käivat teavet, näiteks millises keeles veebisaiti kasutate ja millised lehed olete juba avanud. See teave on kasulik järgmisel visiidil. Tänu küpsisefailidele muutub veebisaidi sirvimine palju mugavamaks. Nende failide kohta saate lisateavet siit Wikipedia. Küpsiste vastuvõtmise ja blokeerimise saate oma brauseris ise seadistada. Küpsisfailide vastuvõtmata jätmine võib veebisaidi funktsionaalsust piirata.

Isikuandmete töötlemine muude teenistuste poolt

See veebisait kasutab kolmandatest isikutest võrguteenuseid, mis koguvad andmeid meist sõltumatult. Selliste teenuste hulka kuulub: Google Analytics. Nende teenistuste kogutud andmeid võidakse edastada muudele teenustele nende organisatsioonide sees. Nad saavad andmeid kasutada oma reklaamivõrgu isikupärastamiseks. Nende organisatsioonide kasutajalepingute kohta saate teavet nende veebisaitidelt. Samuti võite keelduda nende isikuandmete kogumisest. Näiteks võib leida Google Analyticsi loobumise brauseri lisandmooduli siin. Me ei edasta isikuandmeid teistele organisatsioonidele või teenustele, mida selles privaatsuspoliitikas pole loetletud. Erandina võib kogutud andmeid esitada riigiasutuste seaduslikul taotlusel, kellel on õigus sellist teavet nõuda.

Lingid teistele veebilehtedele

Meie veebisait obzoroff.info võib sisaldada linke teistele veebisaitidele, mis pole meie kontrolli all. Me ei vastuta nende veebisaitide sisu eest. Soovitame teil tutvuda kõigi teie külastatud veebisaitide privaatsuseeskirjadega, kui selline poliitika on olemas.

Teave, mida kogume omal algatusel

  • (a) Meie teenus: kui registreerute kontole, võime koguda teie kohta isikut tuvastavat teavet, nagu teie täisnimi, telefoninumber, e-posti aadress või muu sarnane. Kui otsustate mõne toote meilt osta, kogume teie või meie kolmanda osapoole maksete töötlejad teie makseteavet. Kui kasutate www.obzoroff.info teenust või kui külastate meie veebisaite, võime saada teie kohta teatud teavet, nagu allpool kirjeldatud. Siiski võime saata mis tahes reklaammeilisõnumeid; võime saata teile teie kontoga seotud teenustega seotud e-kirju. Kui te ei soovi enam neid e-kirju saada, võite neist loobuda, tühistades oma konto.
  • b) Küpsised ja jälgimistehnoloogiad: Selliseid tehnoloogiaid nagu: küpsiseid, majakaid, silte ja skripte kasutab veebileht www.obzoroff.info. Neid tehnoloogiaid võib kasutada suundumuste analüüsimisel, saitide haldamisel, teie liikumiste jälgimisel saitide ümber ja demograafilise teabe kogumiseks kogu meie kasutajaskonna kohta. Kasutame küpsiseid nii kasutajate seadete meeldejätmiseks kui ka autentimiseks ja analüüsimiseks. Kasutajad saavad küpsiste kasutamist juhtida üksiku brauseri tasemel. Küpsiste tagasilükkamise korral võite siiski meie saite kasutada, kuid teie võime kasutada meie saitide mõnda funktsiooni või piirkonda võib olla piiratud. Kasutame ka Google Analyticsit, Google Tag Manager. Mõnda või kõiki neid tööriistu võidakse teie piirkonnast sõltuvalt meie veebisaidil teie käitumisega seotud teabe jälgimiseks kasutada.

Teave, mida kogume oma klientide nimel

  • (a) Meie teenus. Kogume andmeid nende klientide nimel, kes kasutavad teenust www.obzoroff.info (manustades oma koodi oma veebisaitidele) klientide veebisaitide või mobiilirakenduste külastajate käitumise kohta. Kui külastate selliseid veebisaite või mobiilirakendusi, võime saada teatud teavet teie käitumise kohta, sealhulgas serrategevused, lehe sisu, klõpsud / puudutused, liikumine, kerimine ja klahvivajutustegevus (mõnel juhul).
  • (b) Meie külastajatele kogutud andmetega seotud teave: obzoroff.info kogub teavet oma klientide juhendamisel ega oma otsest seost üksikisikutega, kelle andmeid ta võib töödelda. Kui olete ühe meie praeguse kliendi klient ja ei tahaks enam, et selline klient teda jälitaks, pöörduge otse vastava kliendi poole. Võime edastada isiklikku teavet ettevõtetele, kes aitavad meil meie teenust pakkuda. Järgmistele kolmandatele osapooltele tehtavad ülekanded on hõlmatud meie klientidega sõlmitud teenuslepingutega.
  • c) Juurdepääs meie klientide kontrollitud andmetele ja nende säilitamine: üksikisik, kes on praegune või endine www.obzoroff.info klient, kes otsib juurdepääsu või soovib ebatäpseid andmeid parandada, muuta või kustutada, peaks oma päringu suunama aadressile leadzevs@gmail.com . Üksikisik, kes on praeguse või endise www.obzoroff.info kliendi klient, kes soovib juurdepääsu ebatäpsetele andmetele või soovib neid parandada, muuta või kustutada, peaks oma päringu esmalt suunama vastavale kliendile ja seejärel, kui vastust ei saada või vastus ei ole rahuldav, peaksite võtma ühendust aadressiga leadzevs@gmail.com.

Me säilitame klientide nimel töödeldavaid isikuandmeid nii kaua, kui on vaja meie teenuste osutamiseks. www.obzoroff.info säilitab seda isiklikku teavet vastavalt meie juriidilistele kohustustele täitmiseks, vaidluste lahendamiseks ja lepingute jõustamiseks.

Teave, mida kogume kolmandate osapoolte nimel

Küpsised ja jälgimistehnoloogiad: Selliseid tehnoloogiaid nagu: küpsiseid, majakaid, silte ja skripte kasutavad meie partnerid, sidusettevõtted, analüütikud või teenusepakkujad. Neid tehnoloogiaid võib kasutada suundumuste analüüsimisel, saitide haldamisel, teie liikumiste jälgimisel saitide ümber ja demograafilise teabe kogumiseks kogu meie kasutajabaasi kohta. Võime saada aruandeid, mis põhinevad nende tehnoloogiate kasutamisel sellistes ettevõtetes nii üksikisiku poolt kui ka kokkuvõtlikult.

Kuidas me teie teavet kasutame

  • (a) Kogutud teavet kasutame oma saitide ja www.obzoroff.info teenuse haldamiseks ja hooldamiseks ning teie küsimustele ja muredele vastamiseks. Õiguslikuks aluseks on andmekaitseseaduse paragrahv 6 lõige 1 ja art. Isikuandmete kaitse üldmääruse (GDPR) artikli 6 lõike 1 punkt f.
  • (b) Kui olete andnud oma nõusoleku, kasutame kogutud teavet teie uudiskirjaga teile turunduskommunikatsiooni saatmiseks. Õiguslik alus on India andmekaitseseaduse 6 (1) jagu ja art. GDPR 6 (1) (a).
  • (c) Samuti kasutame kogutud teavet klientide abistamiseks nende veebisaitide parandamisel.

Kuidas me teie teavet jagame

  • (a) Isiku tuvastatav teave: www.obzoroff.info ei rendi ega müü teie isikut tuvastavat teavet teistele. Me võime isikuandmeid salvestada kohtadesse, mida www.obzoroff.info otseselt ei kontrolli (näiteks serverites või andmebaasides, mis asuvad koos hostiteenuse pakkujatega). Igasugune isikut tuvastav teave, mille te otsustate avaldada meie saitidel või veebisaidil www.obzoroff.info, näiteks kommentaarid meie veebisaidi lehel, on teistele kättesaadav. Kui eemaldate meie saitidel või veebisaidil www.obzoroff.info avaldatud teabe, võivad koopiad jääda nähtavaks meie saitide või www.obzoroff.info teenuse puhverdatud ja arhiveeritud lehtedel või kui teised kasutajad on kopeerinud või salvestanud seda teavet. Meie veebisaiti haldab kolmanda osapoole rakendus, mis võib kommentaari postitamiseks nõuda registreerumist. Meil ei ole juurdepääsu ega kontrolli veebisaidile postitatud teavet. Kui soovite, et kommentaaride sektsiooni postitatud isiklik teave eemaldataks, peate võtma ühendust kolmanda osapoole rakendusega või sisse logima. Lisateavet selle kohta, kuidas kolmanda osapoole rakendus teie teavet kasutab, lugege nende privaatsuseeskirjadest.
  • (b) Isikut tuvastamatu teave: võime jagada huvitatud kolmandate osapooltega mitte-isikut tuvastavat teavet (nt anonüümsed kasutusandmed, viite- / väljumislehed ja URL-id, platvormi tüübid, klikkide arv jne), et aidata neil mõista teatud www.obzoroff.info teenuste ja meie partnerite kasutusharjumused. Meie partneritel on ka võimalus avaldada oma veebisaitide tulemused veebilehel www.obzoroff.info. Sellised tulemused koosnevad ainult isikut mitte tuvastavast teabest. Kui otsustate avaldada sellised tulemused veebisaidil www.obzoroff.info või saidil (näiteks meie tulemuste galeriis), saate aru ja nõustute, et see teave koos kõigi isikut tuvastavate andmetega, mille olete valinud seoses sellise teabe avaldamisega Andmed tehakse avalikult kättesaadavaks. Avaldades oma tulemused veebisaidil www.obzoroff.info või saidil, nõustute, et olete saanud kõik vajalikud nõusolekud sellise teabe avalikustamiseks ja see ei riku ühtegi seadust. Kui eemaldate veebisaidilt www.obzoroff.info teenuse või saidi avaldatud teabe, võivad koopiad jääda nähtavaks www.obzoroff.info teenuse või saidi puhverdatud ja arhiveeritud lehtedel või kui teised kasutajad on selle teabe kopeerinud või salvestanud. . Isikut tuvastamatut teavet võib säilitada tähtajatult.
  • (c) Juhtumid, kus meilt nõutakse teie teabe jagamist: www.obzoroff.info avaldab teie teabe, kui see on seadusega nõutud, kui see on kohtumenetluse objekt või kui me usume põhjendatult, et selline tegevus on vajalik (a) seadusega ja õiguskaitse mõistlike taotlustega; (b) jõustada meie teenusetingimusi või kaitsta meie teenuse turvalisust või terviklikkust; ja / või c) kasutada või kaitsta veebisaidi www.obzoroff.info, meie kasutajate või teiste õigusi, vara või isiklikku turvalisust.
  • (d) Mis juhtub juhtimise muutumise korral: võime osta või müüa / loovutada / võõrandada ettevõtet (sealhulgas ettevõtte kõiki aktsiaid) või selle toodete, teenuste, vara ja / või äri kombinatsioone. Teie teave, näiteks klientide nimed ja e-posti aadressid, ning muu www.obzoroff.info teenusega seotud teave kasutaja kohta võib seda tüüpi tehingute korral olla müüdud või muul viisil üle antud üksuste hulgas. Samuti võime sellist teavet müüa, loovutada või muul viisil üle anda ettevõtte eraldamise, ühinemise, omandamise, pankroti, likvideerimise, saneerimise, likvideerimise, samalaadse tehingu või kogu ettevõtte või selle osaga seotud menetluste käigus. Teid teavitatakse e-posti teel ja / või meie saidil nähtava teatega kõigist muudatustest teie isikuandmete omandiõiguses või kasutamises, samuti kõigist isikliku teabe osas tehtud valikutest.
  1. Kuidas me teie teavet kaitseme. Veebisait www.obzoroff.info tegeleb teie privaatsuse ja andmete kaitsega, kuid me ei saa tagada ega garanteerida veebisaidile www.obzoroff.info edastatud teabe turvalisust ega garanteerida, et teie andmeid veebisaidil www.obzoroff.info ei pruugita juurdepääsu, avalikustatud, muudetud või hävitatud meie tööstusharu standardsete füüsiliste, tehniliste või halduseeskirjade rikkumisega. Kui sisestate meie registreerimis- või tellimisvormidele tundlikku teavet (näiteks logige sisse mandaati), krüpteerime selle teabe, kasutades vestluse küpsiseid tawk.to ja google Analyticsit. Ükski Interneti kaudu edastamise viis ega elektrooniline salvestusviis pole siiski 100% turvaline. Seetõttu ei saa me tagada selle absoluutset turvalisust. Kui teil on meie saidi turvalisuse kohta küsimusi, võite meiega ühendust võtta aadressil leadzevs@gmail.com. Kasutame teenuste ostmise eest arve esitamiseks välist abiplatvormi ja krediitkaarditöötlusettevõtet. Need ettevõtted ei säilita, jaga, säilita ega kasuta isikut tuvastavat teavet muul eesmärgil.
  2. Vaadake meie pühendatud lehte, et saada rohkem teavet meie lähenemisviisi kohta GDPR-ile.
  3. Isikliku teabe ohustamine. Juhul, kui isiklik teave on ohustatud turvarikkumisena, teavitab www.obzoroff.info viivitamatult oma kliente vastavalt kehtivatele seadustele.
  4. Teie valikud teie teabe kohta. Praeguste www.obzoroff.info klientide jaoks saate veebisaidil www.obzoroff.info säilitatava teabe ebatäpsusi üle vaadata, neid parandada, värskendada või kustutada, logides oma kontole sisse oma parooli ja arveldusteabe värskendamiseks. Teise võimalusena (andmesubjektide puhul, keda jälgivad www.obzoroff.info ja endised www.obzoroff.info kliendid) võite meiega otse ühendust võtta aadressil leadzevs@gmail.com. Teadvustame teie taotlust mõne tunni jooksul ja menetleme seda viivitamata. Kui soovite loobuda jälgimisest www.obzoroff.info analüüsi tarkvara abil, saate seda teha aadressil https://www.obzoroff.info. Andmekaitseseadus annab teile hulga õigusi seoses teie isikuandmete töötlemisega. Sellega seoses on teil õigus nõuda, et parandaksime või kustutaksime isikuandmed või piiraksime teie isikuandmete töötlemist, kui arvate, et need on ebatäpsed. Lisaks on teil õigus õigusliku alusena töötlemise vastu vaidlustada meie õigustatud huvide alusel. Peame hindama teie taotlust ja tegutsema selle alusel. Lisaks on teil ka õigus andmete teisaldatavusele, kui see peaks asjakohaseks saama. Teil on õigus esitada kaebus oma kohalikule järelevalveasutusele.

Meie isikuandmete säilitamine

  • (a) Kui teil on konto veebisaidil www.obzoroff.info, säilitame teie teavet nii kaua, kuni teie konto on aktiivne või kui vajate teile teenuste pakkumist. Me säilitame ja kasutame teie teavet vastavalt vajadusele oma juriidiliste kohustuste täitmiseks, vaidluste lahendamiseks ja lepingute jõustamiseks.
  • (b) Kui olete veebisaidi www.obzoroff.info külastaja, säilitame teie teavet nii kaua kui vajalik, kuid mitte kauem kui üks (1) aasta pärast viimast meie saitide külastust.
  1. Laste privaatsus. Eriti oluline on väikelaste privaatsuse kaitsmine. Sel põhjusel ei kogu ega külasta www.obzoroff.info teadlikult isiklikke andmeid alla 13-aastastelt. Kui me saame teada, et oleme kogunud alla 13-aastase lapse isikuandmeid, kustutame selle teabe võimalikult kiiresti. Kui usute, et meil võib olla teavet alla 13-aastase lapse kohta või tema kohta, võtke meiega ühendust aadressil leadzevs@gmail.com.
  2. Teatamiskord. Meie poliitika kohaselt tuleb teile e-posti, kirjaliku või paberkandjal teate või sellise teate nähtava nähtava postituse kaudu teenusesse saata teateid, olenemata sellest, kas sellised seadused nõuavad seadusi või on need turunduse või muu äritegevusega seotud eesmärkidel, nagu www.obzoroff.info omal äranägemisel. Jätame endale õiguse määrata teile teatamise vorm ja viis, eeldusel, et võite loobuda teatavatest teatamisviisidest, mida on kirjeldatud käesolevas privaatsuseeskirjas.
  3. Lingid teistele veebisaitidele. Me ei vastuta www.obzoroff.info teenuse või saitidega seotud või nendelt pärit veebisaitide või teenuste, sealhulgas nendes sisalduva teabe või sisu kasutamise eest. Pidage meeles, et kui kasutate linki www.obzoroff.info teenusest või saitidelt teisele veebisaidile või teenusele minemiseks, ei kehti meie privaatsuseeskirjad kolmandate osapoolte veebisaitide või teenuste suhtes. Teie sirvimisel ja suhtlemisel mis tahes kolmanda osapoole veebisaidil või teenuses, sealhulgas nendel, millel on link või reklaam meie veebisaidil, kehtivad selle kolmanda osapoole enda reeglid ja eeskirjad.
  4. Sotsiaalmeedia vidinad: meie sait sisaldab sotsiaalmeedia funktsioone, näiteks nuppu Facebook Meeldib ja muid meie saidil töötavaid vidinaid. Need funktsioonid võivad koguda teie IP-aadressi ja seda, millist lehte meie saidil külastate, ning võivad funktsiooni õigeks toimimiseks lubada küpsise. Sotsiaalmeedia funktsioone ja vidinaid haldab kolmas osapool või majutatakse otse meie saidil. Teie suhtlemist nende funktsioonidega reguleerib seda pakkuva organisatsiooni privaatsuseeskirjad.
  5. Meie privaatsuspoliitika muudatused. Kõik selle privaatsuspoliitika muudatused jõustuvad, kui need sellele lehele postitatakse. Kui muudame põhimõtteid olulisel viisil, teavitame teid enne muudatuse jõustumist e-posti teel ja / või meie saidil silmapaistva teatega sellest ning värskendame selle lehe ülaosas olevat jõustumiskuupäeva.

Võtke meiega ühendust

Kui teil on selle privaatsuseeskirjade, selle saidi tavade või selle veebisaidiga seotud küsimuste kohta küsimusi, võtke meiega ühendust aadressil psyleads@gmail.com või kasutage kontaktvormi. Käesolevat brauseri kasutajate ja lugejate isikuandmete privaatsuseeskirju (edaspidi nimetatud privaatsuseeskirjad) kohaldatakse kogu teabe kohta, mis on avaldatud veebisaidil Internetis aadressil: https://obzoroff.info (edaspidi sait), mida kasutajad ja saidi administratsioon võivad saada saidi kasutamise ajal kasutaja kohta (sh isikuandmed kasutaja registreerimisel saidil, e-postiga või tagasiside vormi kaudu saadetud artiklite kommentaaridesse jäetud andmed).

Saidi ülevaatamisel postitatud mis tahes teabe kasutamine tähendab kasutaja tingimusteta nõustumist käesoleva poliitikaga ja selles määratletud tema isikuandmete töötlemise tingimusi; nende tingimustega mittenõustumisel peab kasutaja hoiduma avaldatud teabe ja kogu saidi kasutamisest.

Sisu (teksti, piltide, video ja nii edasi) kopeerimisel mis tahes muule saidile, suhtlusvõrgustikku, isiklikku ajaveebisse ja muudesse välistesse ressurssidesse Internetis peab kasutaja andma lingi allikale: https://obzoroff.info

Privaatsuspoliitika üldsätted

  • 1.1. Selle poliitika raames tähendab kasutaja isiklik teave:
  • 1.1.1. Igasugune isiklik teave, mida kasutaja enda kohta saidi kasutamise käigus annab, sealhulgas kasutaja isikuandmed. Teabe esitamiseks vajalik teave on spetsiaalselt selleks ette nähtud väljadele märgitud. Muu teabe annab kasutaja oma äranägemise järgi.
  • 1.1.2. Andmed, mis edastatakse saidi administratsioonile selle kasutamise ajal kasutaja seadmesse installitud tarkvara abil automaatselt, sealhulgas IP-aadress, küpsiseandmed, teave kasutaja brauseri (või mõne muu teenuse jaoks juurdepääsu võimaldava programmi kohta), kasutaja tehnilised omadused Kasutaja kasutatud seadmed ja tarkvara, teenustele juurdepääsu kuupäev ja kellaaeg, soovitud lehtede aadressid ja muu sarnane teave.
  • 1.2. See privaatsuseeskiri kehtib ainult veebisaitide https://obzoroff.info ja nende peeglite jaoks eesliitega “www”. Sait ei kontrolli ega vastuta kolmandate osapoolte saitide eest, millele Kasutaja saab järgneda Saidil https://obzoroff.info saadaolevatel linkidel.
  • 1.3. Isikuandmete haldaja selle poliitika tähenduses on rahvusvaheline meditsiiniteabe ajakiri Obzoroff Info.

Meie kasutajate isikuandmete töötlemise eesmärgid

  • 2.1. Veebisait kogub ja säilitab ainult seda isiklikku teavet, mis on vajalik saidi lugejate küsimustele vastamiseks, kasutajate kommentaaride avaldamiseks Obzoroffoff Journali väljaannetele või kasutajaga sõlmitud lepingute ja lepingute täitmiseks, välja arvatud juhul, kui seadus näeb ette veebisaitide kohustusliku säilitamise. isikuandmeid seadusega kindlaksmääratud aja jooksul.
  • 2.2. Veebisait töötleb saidi isiklikku teavet järgmistel eesmärkidel:
  • 2.2.1. Kasutajaga tagasiside loomine, sealhulgas teadete saatmine, Saidi kasutamisega seotud päringute saatmine, konsultatsioonidega seotud teenuste pakkumine, taotluste ja kasutaja taotluste töötlemine.
  • 2.2.2. Kasutaja esitatud isikuandmete õigsuse ja täielikkuse kinnitus.
  • 2.2.3. Kasutajale tõhusa teabe ja tehnilise toe pakkumine saidi kasutamisega seotud probleemide korral.

Kasutajate isikuandmete töötlemise ja kolmandatele isikutele edastamise tingimused

  • 3.1. Kasutaja isikliku teabe osas säilitatakse selle konfidentsiaalsus, välja arvatud juhtudel, kui kasutaja annab vabatahtlikult teavet enda kohta, et pääseda piiramatule isikute ringile. Üksikute teenuste kasutamisel nõustub kasutaja, et teatud osa tema isiklikust teabest muutub avalikult kättesaadavaks.
  • 3.2. Operaatoril on õigus edastada kasutaja isiklikku teavet kolmandatele isikutele järgmistel juhtudel:
  • 3.2.1.Kasutaja nõustus selliste toimingutega.
  • 3.2.2. Ülekanne on vajalik selleks, et Kasutaja saaks kasutada konkreetset teenust või Kasutajaga sõlmitud konkreetse lepingu või lepingu täitmiseks.
  • 3.2.3. Üleandmine on ette nähtud Venemaa, rahvusvaheliste või muude kohaldatavate seadustega seadusega kehtestatud korras.
  • 3.3. Kasutaja isikuandmete töötlemine toimub ilma ajaliste piiranguteta ja mis tahes seaduslikul viisil, sealhulgas isikuandmete infosüsteemides, mis kasutavad automatiseerimisvahendeid või ilma selliseid tööriistu kasutamata. Kasutajate isikuandmete töötlemine toimub vastavalt 27.07.2006. juuli 152. aasta föderaalseadusele nr 07.02.2017-FL „Isikuandmete kohta” ja 13 föderaalseadusele nr -FL.
  • 3.4. Operaator võtab vajalikud organisatsioonilised ja tehnilised abinõud kasutaja isikuandmete kaitsmiseks ebaseadusliku või juhusliku juurdepääsu, hävitamise, muutmise, blokeerimise, kopeerimise, levitamise, samuti muude kolmandate isikute ebaseadusliku tegevuse eest.

Lepinguosaliste kohustused

  • 4.1. Obzoroffi saidi kasutaja peab:
  • 4.1.1. Esitage teavet saidi kasutamiseks vajalike isikuandmete kohta.
  • 4.1.2. Selle teabe muutmise korral värskendage ja täiendage esitatud teavet isikuandmete kohta.
  • 4.2. Operaator peab.
  • 4.2.1. Kasutage saadud teavet ainult käesolevas privaatsuspoliitikas täpsustatud eesmärkidel.
  • 4.2.2. Tagage konfidentsiaalse teabe konfidentsiaalsus, ärge avalikustage ilma kasutaja eelneva kirjaliku loata ja ärge müüge, vahetage, avaldage ega avaldage muul viisil kasutaja isikuandmeid, välja arvatud käesolevas privaatsuspoliitikas sätestatud juhtudel.
  • 4.2.3. Kasutage ettevaatusabinõusid kasutaja isikuandmete konfidentsiaalsuse kaitsmiseks vastavalt protseduurile, mida tavaliselt kasutatakse seda tüüpi teabe kaitsmiseks olemasolevates äritehingutes.
  • 4.2.4. Blokeerima asjaomase kasutajaga seotud isiklike andmete blokeerimise alates hetkest, kui kasutaja või tema seadusliku esindaja või isikuandmete subjektide õiguste kaitseks volitatud asutuse taotlus või taotlus on kontrollimisperioodiks ebausaldusväärsete isiklike andmete korral teave või ebaseaduslik tegevus.

Poolte vastutus

  • 5.1. Saidi administratsioon, kes pole oma kohustusi täitnud, vastutab kasutaja poolt isikuandmete ebaseadusliku kasutamisega seotud kahjude eest vastavalt Vene Föderatsiooni õigusaktidele.
  • 5.2. Konfidentsiaalse teabe kaotamise või avalikustamise korral ei vastuta saidi administratsioon juhul, kui see konfidentsiaalne teave:
  • 5.2.1. Enne kaotamist või avalikustamist sai avalik omand.
  • 5.2.2. Enne saidi administratsiooni poolt kättesaamist sai see kolmandalt isikult.
  • 5.2.3. See avalikustati kasutaja nõusolekul.

Vaidluste lahendamine

  • 6.1. Enne Veebikasutaja ja Veebilehe Haldaja vahelistest suhetest tulenevates vaidlustes kohtuasja esitamist on kohustuslik esitada nõue (kirjalik ettepanek vaidluse vabatahtlikuks lahendamiseks).
  • 6.2. Nõude saaja teatab 30-i (kolmekümne) kalendripäeva jooksul alates kaebuse saamise kuupäevast nõude esitajale kirjalikult nõude läbivaatamise tulemused.
  • 6.3. Kui kokkuleppele ei jõuta, esitatakse vaidlus kohtule vastavalt Vene Föderatsiooni kehtivatele õigusaktidele.
  • 6.4. Selle privaatsuseeskirjade ning kasutaja ja saidi administratsiooni suhete suhtes kehtivad Vene Föderatsiooni kehtivad õigusaktid.

Lisatingimused

  • 7.1. Operaatoril on õigus teha selles privaatsuspoliitikas muudatusi ilma kasutaja nõusolekuta.
  • 7.2. Uus privaatsuseeskirjad jõustuvad hetkest, kui need veebisaidile postitatakse, kui privaatsuspoliitika uus väljaanne ei sätesta teisiti.
  • 7.3.Kõikidest selle privaatsuspoliitikaga seotud ettepanekutest või küsimustest tuleb teatada e-posti teel (leadzevs@gmail.com).
  • 7.4. Praegune privaatsuseeskirjad asuvad aadressil https://obzoroff.info/gdpr-privacy-policy-of-obzoroff/.
Obzoroff - Eesti